KRS247.no

Henter værvarsel...

Vant med fem mål på bortebane

Steinar Skeies menn i blått kan glede seg over å ha sikret seg sin første borteseier i Oddsenligaen med hele 6-1 mot FK Tønsberg. Men det tok litt tid før storseieren var et faktum.

For FK Tønsberg hadde lite å stille opp med da Skeies menn varter opp med krydderfordel. Kampen startet med enveiskjøring og tre hjørnespark til laget fra Vennesla og keeper hos hjemmelaget fikk det travelt utover i omgangen. Og ti minutter før pause satt den første etter at Thomas Zernichow fikk ballen fra Victor Vindfjell som slo et glimrende innlegg. Ballen gikk da i mål og bare to minutter senere fikk Jesper Jansen vist frem sin skuddfot og dundret ballen i mål fra 16-meteren.

Etter hvilken var det FK Tønsberg som kom best i gang. De fikk tre hjørnespark på rad og etter hvert kom Christian Østli alene med Benjamin Bojuar. Denne gangen måtte venndølenes sisteskanse melde pass og hjemmelaget hadde redusert til 1-2.

Men et glimrende bytte av Steinar Skeie hvor Nikolai Harris kom inn for Brian Jensen ga resultat etter bare fire minutter. Da slo Harris et perfekt frispark som Øyvind Gausdal satte inn til 3-1.

Vindbjart fortsatte trøkket for å øke ledelsen og hadde to store muligheter til å sette inn 4-1. Først etter en kontring, men da sneiet ballen motsatt stolpe, så fikk Thomas Zernichow en mulighet til å sette inn sitt andre for kampen, den slo Tønsbergs keeper over og på det påfølgende hjørnesparket fikk Øyvind Gausdal slippe umarkert til på en heading, men den gikk utenfor.

4-1 kom til slutt etter 73 minutter på nok et hjørnespark som Børge Engesland fikk forlenget i mål med hodet.

Snaut kvarteret senere kom 5-1 ved et drømmetreff fra Alexander Jones og Øyvind Gausdal ble matchvinner da han satte inn 6-1 på overtid.

Denne storseieren kan bli avgjørende dersom målforskjellen kan sende Vindbjart ned til 3. divisjon eller beholde plassen til høsten. Venndølene har nå sju poeng på de sju første kampene og ligger på en 10. plass.

I morgen møter Fløy Kvik Halden på sin hjemmebane kl. 15:00.