Annonse

Vant frem med sin protest


Foto: Pål Lomeland

Til tross for at Fløy vant lokaloppgjøret mot Vindbjart 4-3 for to uker siden, har doms- og sanksjonsutvalget kommet frem til at resultatet nå blir 3-0 til Vindbjart istedet.

Det var i forbindelse med lokaloppgjøret i PostNord-ligaen den 14. august at Fløy skal ha brukt en spiller som skulle sonet karantene den kampen, men på grunn av tellefeil spilte han store deler av kampen for Fløy.

«Av foreliggende dokumentasjon og forklaringer går det klart frem at Fløy-spilleren spilte kampen mot Vindbjart til tross for at han hadde fått gult kort i tre tidligere seriekamper i løpet av 2016-sesongen. Spilleren var således ikke spilleberettiget i kampen mot Vindbjart. Fløy har også erkjent at spilleren har blitt tildelt gult kort i tre tidligere kamper,» står det i domsbeslutningen og de sier videre at de ikke finner «særlige forhold» som skulle tilsi at Fløy, på tross av lovbruddet, skal stå som vinner av kampen.

Les hele beslutningen her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer