Annonse

Vant borte igjen


Arkivfoto: Vindbjart.no

Vindbjart rettet opp inntrykket fra forrige serierunde, da det ble tap, med å vinne 5-3 borte mot Pors Grenland. Og Øyvind Gausdal har nå scoret over 20 mål denne sesongen.

Men det var laget fra Telemark som tok ledelsen etter 10 minutter. Daniel Lauritsen ladet kanonen fra distanse og ballen strøk krysset.

Gaute Hansen viste seg også frem fra distanse og utliknet for Vindbjart direkte fra hjørnespark bare seks minutter senere.

Så kunne Øyvind Gausdal sette inn sitt 20. seriemål for sesongen da han var våken på en retur og det stod 2-1 til venndølene etter 22 minutter. Det var forøvrig også stillingen til pause.

Et snaut kvarter uti 2. omgang ble det først 3-1, så 4-1. Øyvind Gausdal fikk slippe markeringen og kunne score, mens Gausdal ble taklet bare minuttet senere innenfor 16-meteren. Da kunne Preben Skeie score sikkert på straffespark.

Men utover i omgangen presset hjemmelaget mer og mer på for å få til en redusering. Og Vindbjart fikk reddet på streken to ganger, men så etter 76 minutter kunne Tarjei Skoftedalen Fiskum sørge for litt mer spenning i kampen med 2-4 på retur.

Det endte til slutt 5-3 med to kjappe mål av henholdvis Marius Lundeberg Enger hos Pors Grenland og Preben Skeie hos Vindbjart.

Med 5-3 har Vindbjart 37 poeng med fire kamper igjen å spille. De har foreløpig sju poeng ned til 8. plassen der Kvik Halden ligger med 30 poeng og en kamp mindre spilt. De møter Arendal søndag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer