Annonse

Klanen: – Vanskelig å si noe om Start


Klanen liveoppdaterer fra bussturen til Kristiansand. | Foto: klanen.no

Talsmann i Klanen, Vålerengas supporterklubb, mener det er vanskelig å gjøre seg opp en mening om kveldens kamp mot Start. Erling Rostvåg vet aldri helt hva han får når han skal se sitt kjære Vålerenga spille mot Start.

– Start presterer så ujevnt, så man blir jo aldri klok på om man skal være nervøs eller om man skal ha roen, forteller Rostvåg.

– Merker du at det er knyttet større forventninger til din egen klubb i år?

– Ja. Vi var bra i fjor også, men da hadde ingen forventet det. I år er vi bedre i alle ledd defensivt og mer bevegelige og kreative på midtbanen. Ikke har vi tapt i år, heller. Tar vi poeng i dag, kommer forventningene til å skrus enda høyere opp.

– Kan man leve med noe annet enn seier?

– Dersom gutta gir alt og gjør sitt beste, skal vi ikke klage. Vi har ikke best statistikk i Kristiansand, så om det blir poengdeling skal vi nok være godt fornøyde, sier Rostvåg til KRS247.

Hør hva talsmannen sier om VIFs nyeste hurtigtog Deshorn Brown, talentet Ghayas Zahid og sluttresultatet i kveldens kamp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer