KRS247.no

Henter værvarsel...

Klanen: – Vanskelig å si noe om Start

Talsmann i Klanen, Vålerengas supporterklubb, mener det er vanskelig å gjøre seg opp en mening om kveldens kamp mot Start. Erling Rostvåg vet aldri helt hva han får når han skal se sitt kjære Vålerenga spille mot Start.

– Start presterer så ujevnt, så man blir jo aldri klok på om man skal være nervøs eller om man skal ha roen, forteller Rostvåg.

– Merker du at det er knyttet større forventninger til din egen klubb i år?

– Ja. Vi var bra i fjor også, men da hadde ingen forventet det. I år er vi bedre i alle ledd defensivt og mer bevegelige og kreative på midtbanen. Ikke har vi tapt i år, heller. Tar vi poeng i dag, kommer forventningene til å skrus enda høyere opp.

– Kan man leve med noe annet enn seier?

– Dersom gutta gir alt og gjør sitt beste, skal vi ikke klage. Vi har ikke best statistikk i Kristiansand, så om det blir poengdeling skal vi nok være godt fornøyde, sier Rostvåg til KRS247.

Hør hva talsmannen sier om VIFs nyeste hurtigtog Deshorn Brown, talentet Ghayas Zahid og sluttresultatet i kveldens kamp.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/202336512″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]