Annonse

Utviklingslederens liste over talenter


Foto: Pål Lomeland

Bård Borgersen vil gjerne snakke om så unge talenter som mulig når han blir spurt om hvilke spillere som kan prege Start i fremtiden. I tillegg til de som allerede banker på døra til A-laget, er det mange som Borgersen tror vil bidra på banen i fremtiden.

– Det er mange spennende spillere som kommer i en jevn flyt, stille og rolig og som jobber hardt. Vi har fått de inn i gode og trygge rammer med tett oppfølging. I mitt hode ser det spennende ut, sier Borgersen til KRS247.

Han mener utviklingen for utviklingsarbeidet i Start har markant bedret seg de siste årene. Det er bare å se på spillertroppen til A-laget. Omtrent en tredjedel av målene som ble scoret i fjor ble scoret av spillere som hadde «gått gradene» i Start og blitt klubbutviklet. Dessuten er landslagsoppdragene blitt flere, og det samme har antall ansatte i utviklingsarbeidet.

– Da jeg begynte var vi 1,5 årsverk. Nå er vi 6-7 årsverk, forteller Borgersen.

Når han skal snakke om konkrete spillere, er han fristet til å begynne litt nedi gradene før han kommer til de litt mer kjente navnene. Hør «lista» hans her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer