KRS247.no

Henter værvarsel...

Utviklingslederens liste over talenter

Bård Borgersen vil gjerne snakke om så unge talenter som mulig når han blir spurt om hvilke spillere som kan prege Start i fremtiden. I tillegg til de som allerede banker på døra til A-laget, er det mange som Borgersen tror vil bidra på banen i fremtiden.

– Det er mange spennende spillere som kommer i en jevn flyt, stille og rolig og som jobber hardt. Vi har fått de inn i gode og trygge rammer med tett oppfølging. I mitt hode ser det spennende ut, sier Borgersen til KRS247.

Han mener utviklingen for utviklingsarbeidet i Start har markant bedret seg de siste årene. Det er bare å se på spillertroppen til A-laget. Omtrent en tredjedel av målene som ble scoret i fjor ble scoret av spillere som hadde «gått gradene» i Start og blitt klubbutviklet. Dessuten er landslagsoppdragene blitt flere, og det samme har antall ansatte i utviklingsarbeidet.

– Da jeg begynte var vi 1,5 årsverk. Nå er vi 6-7 årsverk, forteller Borgersen.

Når han skal snakke om konkrete spillere, er han fristet til å begynne litt nedi gradene før han kommer til de litt mer kjente navnene. Hør «lista» hans her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/315360189″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]