Annonse

Utskrevet fra sykehus


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Det var mange som fryktet at Starts sisteskanske ble satt ut med en alvorlig skade etter å ha liggetpå kunstgresset i over 15 minutter mot slutten av oppgjøret mellom Strømsgodset og Start søndag kveld. Han ble sendt til sykehuset i Drammen for å sjekke om han hadde fått et brudd i rygg eller nakke. Nå viser det seg at skaden så mer alvorlig ut enn den var.

– Jeg har litt smerter, men det går bra. Jeg skal ta det rolig noen dager, så satser jeg på å være tilbake i trening, sier Jonas Deumeland til IK Starts nettside.

Scanningen på sykehuset viste at det ikke var brudd i nakke eller rygg og litt etter kl. 23:30, ble han skrevet ut fra sykehuset og fikk reise hjem igjen til Kristiansand.

– Jeg har brukket et bein i ryggen før, og kjente at jeg ikke var brudd nå. Men det var vondt, og jeg var veldig svimmel og kvalm, forteller Jonas Deumeland.

Det betyr at han trolig bli spilleklar igjen innen hjemmekampen mot Odd mandag 27. august kl. 19:00.

Kampen mellom Strømsgodset og Start endte forøvrig 1-1 og reaksjoner etter kampen kan du høre under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer