KRS247.no

Henter værvarsel...

Steinar Pedersen ny Start-trener

Steinar Pedersen er ny trener i Start. Det er klart etter at Jerv og Start har kommet til enighet. Jerv fristiller Pedersen fra 1. januar, og Pedersen har signert en treårsavtale med Start. Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal er lettet over å ha landet ny hovedtrener.

– Dette var utrolig viktig for spillerne, Steinar, Jerv, samarbeidspartnere, men ikke minst våre fantastiske supportere. Nå kan vi puste lettet ut. Steinar er endelig kommet hjem til Start etter to fantastiske år i Jerv. Nå skal vi starte gjenreisningen av en av storhetene i norsk fotball, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Start og Jerv er dermed enige om en overgang for Steinar Pedersen. Start og Pedersen er også enige om de personlige betingelsene. Han har skrevet under på en treårsavtale.

– Hovedtrenerjobben i Start er en utfordring som jeg virkelig ser frem til med stor inspirasjon og noe jeg gleder meg veldig til. Etter to lærerike og fantastiske år i Jerv, kom nå muligheten som har vært et mål og drøm for meg. Jeg gleder meg til å være med på å løfte IK Start sammen med hele klubben og landsdelen, sier Steinar Pedersen til ikstart.no.

Begge klubbene er enige om å ikke offentliggjøre størrelsen på kompensasjonen Start betaler for å løse Pedersen fra kontrakten i Jerv.