KRS247.no

Henter værvarsel...

– Utrolig viktig for oss

Steinar Pedersen var en lettet mann etter å ha sett Start vinne sitt andre lokaloppgjør i OBOS-ligaen denne sesongen og besvist at de enn så lenge er best i sør.

– Utrolig deilig å ta begge lokaloppgjørene på hjemmebane. Det har vært litt trøkk rundt det som skjer i laget, både prestasjoner og resultater den siste tiden. Vi har vært litt avventende i starten, men det har med mekanismene med det å gå ut og bare gjøre det. Men vi blir mer agressive etter hvert og avslutningen på 1. omgangen er jo direkte god. Så får vi oss en trøkk tidlig i 2. omgang, men Arendals spill er jo bare lange innkast, og 3-1 var jo bare helt helig, sier Pedersen til KRS247.

Men det var likevel mye å pirke på underveis i kampen.

– Jeg har lite stemme igjen etter å ha ropt til de om å ikke skyte fra midtbanen eller kontre på alt, og da vi endelig gjorde kloke valg, endte det 3-1. Det handler om å gjøre de rette tingene og være kloke når vi skal spille kampen. Vi var ikke det da vi skulle kontre så mye på alt. Det er jo hodeløst noen ganger, sier treneren.

Et skår i gleden er at Espen Børufsen pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen i kampen etter å ha kommet altfor seint inn i en duell han absolutt ikke trengte å blande seg inn i.

– Når han først skal få gult, får han det på sånt vas. Men det åpner for andre. Vi har alternativer og Espen var skikkelig fresk i dag. Nå skal han bare få trent godt, så er han klar etter ferien, avslutter Starts trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/330404566″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]