Annonse

– Utrolig morsomt å score igjen


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Kristoffer Vassbakk Ajer ble igjen matchvinner da han scoret 3-1-målet like før slutt. Han hadde satt seg som mål å score flere mål før sesongen, noe han definitivt har fått til nå med to mål på to kamper.

– Det var utrolig morsomt å score igjen, sier Ajer til KRS247 om en kamp han anså som utrolig tøff og noe helt annet enn hvordan det var mot Rosenborg i forrige serierunde.

– Da hang vi mer etter og ble løpende mye i mellom. I dag var det mer bare å falle ned og vente på de lange ballene. Vi visste det kom til å bli en sånn kamp, men vi hadde håpet at vi kunne gjøre mer av vårt finspill, sier Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer