KRS247.no

Henter værvarsel...

– Utrolig gøy å avslutte sesongen med seier

Jubelen stod i taket da seriemesterskapet ble sikret snaue 10 minutter før slutt borte mot Lyngdal i kvinnenes 2. divisjon i fotball. Gimletroll er nå bare to kamper unna å bli det første laget fra Kristiansand på lenge som spiller i 1.divisjon.

– Vi har vist hele sesongen at vi har vært best og det var veldig gøy å krone innsatsen med en seier borte mot Lyngdal, sier Gimletroll-trener Martin Erikstad til KRS247.

Gimletroll-trener Martin Erikstad (Foto: Alf Otto Fagermo)

Gimletroll-trener Martin Erikstad (Foto: Alf Otto Fagermo)

Men det ble mer spennende enn de først hadde ventet det. For Lyngdal tok ledelsen i kampen som Gimletroll måtte minst få med seg ett poeng fra. Tabellen viste nemlig at Snøgg hadde sjansen til å snappe førsteplassen hvis de vant og Gimletroll tapte.

– Jeg husker nesten ikke helt hva vi tenkte da det siste målet kom. Det var fantastisk og vanvittig god stemning både på tribunen og ikke minst ute på banen, smiler Erikstad.

Til tross for førsteplassen, betyr det ikke at opprykket er sikret helt enda. For nåløyet er smått og fra de sju avdelingene innen 2. divisjon, går bare to lag opp til 1. divisjon. Og allerede til helgen venter første motstander, nemlig Fyllingsdalen borte. De endte på førsteplass i avdeling 4 med 46 poeng. Vinner Gimletroll den kampen, venter en annen serievinner, nemlig Fløya på hjemmebane.

– Det hadde selvfølgelig vært perfekt å sikre opprykket foran egne fans, men vi må gjøre en jobb mot Fyllingsdalen først, sier treneren som uansett ser på sesongen som en stor opptur.

– Det er vanvittig motiverende. Vi har jobbet veldig godt i flere sesonger og dette er god lønn for strevet og motiverer oss til å bli enda bedre, sier Erikstad.

Og det skjer flere positive ting for de oransje fra Gimlekollen som kan glede seg over at herrelaget har sikret opprykk til 4. divisjon med tre kamper igjen å spille. I tillegg er Tretjønnbanen snart klar til åpning.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228022626″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]