Annonse

– Utrolig deilig med poeng


Foto: Glenn Faannessen

Håkon Opdal ser positivt på at de ikke har tapt en seriekamp siden juli og mener de absolutt ga Bodø/Glimt kamp.

– Det gjør noe med psyken å ikke tape og å komme tilbake mot et godt lag. De var kanskje hakket bedre enn oss, sier oddingen til KRS247.

Han beskriver 2-2-kampen på følgende måte.

– Det er en jevn kamp og fotballkamper svinger og du har dine perioder. Men det kan kanskje virke som de har de største sjansene i 2. omgang, men vi er fullt på høyde med de gjennom hele kampen og viser at vi er klare til å bli med de opp til Eliteserien, sier Opdal som gir Bjørnbak skikkelig «credit» for frisparkperlen fra 30 meter.

– Ballen går over muren og plutselig hjørnet til venstre for meg. Han skyter jo rett på muren og rett på meg og da blir du tatt på feil fot ved at ballen forandrer retning på vei mot mål. Han har gjort sånne mål før og viser igjen hvor god han er.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer