KRS247.no

Henter værvarsel...

– Utrolig deilig

Steinar Pedersen er lettet over at det ikke ble 0-1 i den andre hjemmekampen på rad. Han tror dagens uavgjort mot Solskjærs menn var en vitamininnsprøytning for laget og prosessen de er i.

– Det gir oss masse energi. Det er kjekt å sitte igjen med to brukbare kamper på hjemmebane, sier Starts trener til KRS247 i pressesonen etter kampen.

Han mener Molde definitivt viste hvor gode det var i store deler av kampen.

– Vi blir gradvis bedre i begge omgang og møter et godt lag som hadde kontroll på pasningsspillet. De slapp oss ikke mye til i press og har sine sjanser. Jeg sa til Øyvind Dahlseth at jeg lurte på hvor lenge vi klarte å stå imot, så scorer de 10 sekunder etterpå, forteller Pedersen.

Han benytter også anledningen til å rose ungguttene, spesielt Eirik Wichne og Mathias Rasmussen som sørget for at utlikningen kom to minutter på overtid.

– Det er viktig at Mathias [Rasmussen] skyter når han har mulighet og det er veldig bra at de to tar ansvar. Men jeg synes ikke det var flaks at vi fikk 1-1. Guttene har gjort en god jobb på trening og vi gir Molde kamp i 90 minutter. Og det at det scores på langskudd har jo skjedd før, sier treneren som også måtte oppleve at leiesoldaten Chidie Nwakali måtte ut med strekkskade etter 70 minutters spill.

– Han må bare sette seg på sykkelen og få kroppen i water igjen. For kampene kommer på løpende bånd. Vi visste jo at vi måtte jobbe for å få ham i skikkelig kampform igjen. Han har vært ute av kamp lenge. Det tar jo mye krefter å løpe etter ballen, sier Steinar Pedersen.

Moldes trener Ole Gunnar Solskjær var ikke overraskende lei seg over å kun få med seg ett poeng fra en kamp de følte de hadde god nok kontroll til å vinne.

Ole Gunnar Solskjær - Foto: Glenn Faannessen

Ole Gunnar Solskjær – Foto: Glenn Faannessen

– Når du slipper inn mål to minutter på overtid på deres første halvsjanse, så er det bittert. Vi hadde kontroll, men det skuddet alene fortjener ett poeng, sier Solskjær som måtte oppleve å ikke ha helt marginene med seg bare minutter før Rasmussen satte inn utlikningen.

– Det er det som er så flott med fotball at marginene er så små. Sander [Svendsen] er uheldig og får et skudd i stanga der, men det vil komme nok av muligheter for ham til å kunne score istedet, sier Moldes trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/258323891″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/258323886″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]