Annonse

– Utelukker ikke Start


Amin Nouri (i midten) følte han ikke ble satset på i Start. Her som innbytter mot Bodø Glimt i 2014 - Foto: Lars Gunnar Bergstad

Amin Nouri sin kontrakt med IK Start gikk ut ved nyåret, og klubben og spilleren klarte ikke å komme til enighet om en ny avtale. Men likevel er høyrebacken å se på treningsfeltet med gamle lagkamerater.

Overfor nettstedet Sornett.no utelukker ikke Nouri et comeback i gult og svart.

– Kanskje, jeg utelukker ingenting, sier Nouri.

Han skal ha fått et tilbud fra en ny klubb, men vil ikke avsløre hvilken det er snakk om. Videre sier han at han ikke er stresset for å få seg en ny arbeidsgiver.

– Jeg venter til det rette tilbudet kommer. Men det er klart at jo tidligere jeg finner en ny klubb, jo bedre er det. Likevel har jeg ikke satt meg noe tidsfrist på når en overgang skal skje, forteller mannen som så langt står med 99 Tippeliga-kamper.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar