Annonse

Utelukker ikke retur til Kristiansand


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Ingvar Jónsson, som har vært på utlån hos OBOS-ligaklubben Sandnes Ulf utelukker ikke at han kan være tilbake i Start for å kjempe med Håkon Opdal om plassen i mål.

Han har vært en matchvinner for de lyseblå, som ligger godt an til opprykk til Tippeligaen.

– Det var noen dårlige kamper akkurat da jeg kom inn, men hele laget var i en dårlig periode. Alle spilte dårlig. Vi slapp inn for mange mål. Men ting er blitt bedre og jeg har funnet meg mer til rette i laget, sier Jónsson til Rogalands Avis.

Islendingen har to år igjen av kontrakten med Start og tenker egentlig ikke så mye over at han kan være tilbake på benken i Kristiansand etter årets sesong.

– Jeg kom til Ulf for å spille og ikke sitte på banken, og man skal ikke tenke for mye på hva som kan skje i framtiden i fotball. Det handler om å gjøre det best mulig her og nå, sier Ingvar Jónsson til avisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer