KRS247.no

Henter værvarsel...

Utelukker ikke forsterkninger i sommer

I går åpnet overgangsvinduet og Start kan komme til å forsterke laget med flere spillere. Det er iallfall meldingen fra høyeste hold i klubben.

– Vi lar oss ikke stresse, det viktigste er at vi henter kvalitet. Vi kan ende opp med null, vi kan ende opp med fem. Samtidig så må ta hensyn til dersom det er enkeltspillere som vil forlate oss i sommer. Vi må ikke glemme at vi har masse kvalitet i laget allerede. Vi er helt i toppen av OBOS og ligger i en god posisjon til å klare målet vårt, noe som gjør meg veldig rolig I forhold til sommerens overgangsvindu, sier administrerende direktør i IK Start og Start en Drøm AS til klubbens nettsider.

Han starter med å si at klubben har finansielle muskler til å kunne hente inn spillere fra en høy hylle og at de er i en prosess med aktuelle spillere.

– Vi har full forståelse for at mange er nysgjerrige og svært gjerne ønsker å se et nytt fjes eller to på Sparebanken Sør Arena. Vår oppgave er å ta de riktige valgene, både kortsiktig og langsiktig, og det krever en del arbeid – og arbeid tar tid. Jeg vil likevel berolige supporterne med at vi jobber knallhardt med å se på mulighetene for at vi kan forsterke oss allerede i sommer, sier Brandsdal.