Annonse

Utelukker ikke at han stikker


Foto: Glenn Faannessen

Robert Sandnes følte han bidro til en flott avslutning på både hans foreløpige karriere i Start og Espen Hoff karriere med å oppfylle en lovnad han hadde før kampen.

– Jeg lovet Hoff å bidra til seier i hans siste kamp på hjemmebane. Så greit at jeg scoret før jeg gikk av, sier Sandnes lattermildt til KRS247.

Han synes de starter kampen veldig bra, men at det gikk litt nedover etter at Brann fikk satt inn utligningen. Robert Sandnes er også på utgående kontrakt og er ikke helt sikker på hva fremtiden vil bringe.

– For øyeblikket vet jeg ingenting og må bare forholde meg til kontrakten som varer ut sesongen. Jeg har fått mange tilbud fra klubber på Island og har hørt litt fra et par klubber i Norge, så det er et par muligheter, sier sunnmøringen som føler han er på sitt beste.

Hva tror du om Start neste år?
– Start har et bra og ungt lag nå som har et veldig bra potensiale og jeg tror de kommer til å gå rett opp igjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer