Annonse

Ute resten av sesongen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Skadene Zlatko Tripic pådro seg i rygg og nakke etter et fall på et utested i Nürnberg viser seg å være verre enn først antatt. Nå må han tilbringe resten av sesongen på sidelinjen.

Da Tripic snakket med VG 2. påskedag mente han at det kun var en muskel som fikk en trøkk og at han hadde fått en mindre skade i hodet. Nå viser det seg at det er snakk om et brudd i både hodeskallen og ryggen etter at han falt ned fra et galleri. Skadene setter ham ut i åtte til ti uker.

På Instagram takker han for støtten han har fått og lyngdølen sier til Fædrelandsvennen at han bare vil bli ferdig med saken.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer