Annonse

Ute i minst seks uker


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Lasse Sigurdsen pådro seg skade i ankelen i åpningskampen mot Fredrikstad og blir trolig på sidelinjen til over pinse.

Nå viser røntgenbildene at det er brudd i foten og at han må, ifølge medisinsk leder Jørgen Rostrup, belage seg på gips i seks uker og deretter opptrening, står det på IK Start sine nettsider.

– Jeg er veldig lei meg. Men kan ikke gjøre noe annet enn å se fremover. Slik er fotballen. Så nå er det bare å la det gro ferdig, så begynner opptreningen. Jeg har ikke akkurat savnet å gå på krykker, sier en skuffet Lasse Sigurdsen til ikstart.no

Sigurdsen beskriver situasjonen der skaden oppstod slik.

– Det som skjedde var at jeg gikk på et første-stolpe løp, så skulle jeg flikke eller skyte ballen med høyrebeinet mitt, men så kom en Fredrikstad-spiller i ryggen på meg og jeg fikk på en måte hele kroppen og vekta hans over beinet. Dermed vred jeg hele høyre ankel. Jeg har fått en stygg overtråkk, men det verste er at de også fant brudd i beinet, sier spissen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer