Annonse

– Usannsynlig viktig med kvalik


Foto: Glenn Faannessen

Styreleder i Start, Magne Kristiansen klarte nesten ikke å slutte å smile etter å ha sikret kvalifiseringsspill etter det som har vært en utrolig turbulent sesong.

– Det går nesten ikke an å beskrive følelsene. Det er viktig for oss å spille kvalifisering. Det er himmel å står her nå og snakke om kvalifisering i forhold til om vi skulle ha vært nede, sier Kristiansen til KRS247.

Han innrømmer at det har vært en vanskelig oppgave å finne en balansegang slik at det sportslige ikke skulle lide altfor mye for de økonomiske kuttene.

– Det har vært et tøft år for oss. Vi er jo i en region med mye oljeservice og vi så at vi kom til å få inn mindre penger. Vi må takke for at det holdt i år, sier styrelederen som krysser alt han har for at laget spiller i Tippeligaen i 2016.

– Nå må vi vise at vi klarer oss i kvalifiseringen og tar den med største alvor, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer