Annonse

– Unødvendig av oss


Foto: Glenn Faannessen

Kongsvingers trener var skuffet over at de ikke klarte å holde på ledelsen og sågar tape den andre kampen på rad mot Start denne sesongen.

– Vi gjør en feil på egen 16-meter der som ikke er bra nok, men vi gir også bort et frispark. Vi vet at de scorer på dødball og de får litt momentum i seg etter 1-1. Det virker unødvendig her jeg står nå fordi vi virket til å ha kontroll. Vi kontrollerer den siste halvtimen av 1. omgang, sier Hans Erik Eriksen til KRS247.

Han var ikke overrasket over måten Start fremstod på.

– Vi hadde forventet det vi så også er det er tungt lag på hjemmebane. Vi fikk det kampbildet vi trengte, men jeg synes kampen ble spilt litt for mye i lufta, sier Eriksen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer