KRS247.no

Henter værvarsel...

– Unikt å score åtte mål i en kamp

Vindbjart-trener Steinar Skeie og hans mannskap nedsablet Fana i gårsdagens kamp på Moseidmoen i 2. divisjon avdeling 3. De blå fra Vennesla ga seg ikke før det stod hele 8-3 på måltavlen. Venndølene ledet 4-0 etter halvspilt kamp.

– Det er en stor prestasjon å score fire mål i 2. omgang når vi leder 4-0 til pause. Selv om vi slipper inn 3 mål, sier Steinar Skeie til KRS247.no.

Denne sesongen så har det kladdet til tider for Vindbjart, men de har utover i sesongen fått toget tilbake på skinnene.

– Det er unikt å score åtte mål i en kamp 2. divisjon. Det er også måten vi scorer målene på. Det er krydderfotball. Og med tanke på at vi har avgitt spillere til antatt bedre klubber.

I overgangsvinduet i sommer har Vindbjart sluppet Daniel Aase til IK Start på lån. Og Skeie tror at dette kan tenne en ekstra gnist hos sine spillere.

– Det kan godt være at spillere viser seg frem når Daniel Aase er borte. Vi får inn andre spillere med andre ferdigheter. Vindfjell er den beste innoverkanten våre og han scoret to mål og hadde to målgivende i går.

Etter 14 spilte kamper har Vinbjart kapret 20 poeng og ligger på 5. plass på tabellen, men det er langt opp til Egersund som leder. De har per dags dato 33 poeng på sine 14 kamper.

– Vårt fokus vil alltid være å dyrke spillestil og det som er vår identitet. Også teller vi opp og evalurerer tabellen i oktobermåned. Jeg skal ikke si at vi ikke ser på tabellen, men vi fokuserer ikke på den, for det hjelper ikke nå. Det som er viktig å fokusere på er måten vi spiller på, og gjøre det hver eneste dag.

Neste kamp for Vindbjart er et skikkelig sørlandsderby. Skeies menn tar søndag turen til Arendal for å måle krefter med Knut Tørum og hans Arendal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217572557″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]