KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ultras har brutt tilliten vi har vist dem

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, mener utestengelsen av fire supportere tilhørende grupperingen Ultras 1905 er på sin plass. Han mener det skjer for mye rundt grupperingen.

– Vi har brukt så mye tid både denne uka og etter andre kamper på å besvare henvendelser fra andre arenaer, media og fotballforbundet. Vi kan ikke bruke mer tid på dette. Dette tapper oss for energi. Kan ikke holde på med dette tullet her, sier Brandsdal til KRS247.

Han mener Ultras har misbrukt tilliten klubben og andre supportere har vist dem. Han mener det er flere punkter etter Sandefjord-kampen som gjør at utestengelse er det rette å gjøre.

– Dette går på aggressiv oppførsel, vold, hærverk og forsøk på vold. Dette er oppførsel av en sånn karakter at det er uønsket på enhver arena i Norge.

– Er det noe politikk i dette? Hele Sandefjord ler av Starts lag og supportere etter kampen, og derfor tar man hardt i?

– Det har ingenting med det å gjøre.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229556185″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]