Annonse

Ugland skriver proffkontrakt


Foto: ikstart.no

Start-spiller Mikael Ugland har signert en proffkontrakt med klubben i tre år. Han er blant de yngste som noen gang har gjort dette.

– Dette er deilig og noe jeg har hatt som mål ganske lenge. Det skal bli godt å spille i Start i tre år til, sier Ugland til klubbens nettsider.

Han har flere landskamper for Norges G15- og G16-landslag og spilte store deler av fjorårssesongen for Starts G16-lag.

Ugland beskriver seg selv som en spiller som har en god mental styrke og er en playmaker på midtbanen. Denne beskrivelsen støtter utviklingsleder i Start, Bård Borgersen som er veldig glad for at den tidligere Våg-spilleren blir værende i gult og svart.

– Mikael er en ergjerrig spiller som er veldig god i omstillingsspillet sitt og veldig flink til å spille gjennom medspillerne på siste tredjedelen og gjennom backleddet, sier Borgersen om talentet som har ambisjoner om å komme langt.

– Nå er det viktig å få spille så mye på Start 2 og en gang spille i Tippeligaen, og kanskje også i utlandet etter hvert, sier Ugland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer