Annonse

Udjus tilbake til Brann


Foto: Brann.no

Kristiansanderen Kenneth Udjus returner til Brann. Han signerte kontrakt, med klubben han spilte for i perioden 2006-2010, på tampen av overgangsvinduet i går. Overgangen blir bekreftet på Branns hjemmesider.

Han kommer nå fra Lillestrøm, etter å ha vært på lån til Sogndal i fjor. I samme klubb hadde han to meget gode sesonger i 2011 og 2012.

31-åringen går inn i Brann-troppen som en direkte konsekvens av Piotr Leciejewski sin skade, samt det faktum at Øystein Øvretveit allerede var utleid til Nest-Sotra da Branns polske keeper skadet seg.

Udjus blir dermed en utfordrer til Alex Horwath i første omgang, men også til Leciejewski når han er skadefri.

– Vi begynte å prate sammen for noen dager siden, og nå er jeg klar. Det er fantastisk deilig. Jeg har jo bodd i Bergen noen år og har gode minner fra Brann, påpeker Udjus overfor Brann.no.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer