Annonse

Uavgjort mot Lillestrøm


Foto: Glenn Faannessen

Start klarte ikke å holde på ledelsen helt inn til slutten og kampen endte dermed 1-1.

Start fremstod som det laget som ville mest i starten og klarte sågar å ta ledelsen etter drøye ti minutter ved Espen Børufsen. Etter scoringen virket Start fortsatt ganske pigge, og Lillestrøms sjanser var ikke akkurat farlige. Det kunne stått 2-0 til Start etter 38 minutters spill, men en offsideplassert Mathias Vilhjalmsson sørget for at scoringen ble avblåst.

Like etter pause ble Lillestrøm redusert til ti mann og denne utvisningen preget virkelig kampen i, dessverre, negativ retning for Start. De ble liggende bakpå og lot hjemmelaget drive på med sitt. Start var lite frempå, mens Lillestrøms sjanser ble farligere og farligere. Helt til slutt fikk endelig Lillestrøm lønn for strevet i form av en retningsforandring på et skudd fra innbytter Simen Kind Mikalsen via Alex De John.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer