KRS247.no

Henter værvarsel...

Uavgjort mellom Fløy og Vindbjart

Lokalderbyet mellom Fløy og Vindbjart på Flekkerøy stadion endte med poengdeling. Da dommeren blåste i fløyta ved full tid stod det 1-1 i målprotokollen.

Fløy tok fortjent ledelsen etter seks minutter da Magnus Ask Mikkelsen satte ballen mellom bena på Vindbjart-keeper, Benjamin Boujar. Dette resultatet stod seg til pause.

I andre omgang kom Vindbjart mer med i kampen. Etter 75 minutters spill fikk de lønn for strevet da Daniel Aase skrudde et frispark i mål på følsomt vis.

– Det var deilig å se den gå inn, et fint mål, sa Daniel Aase til Fædrelandsvennen etter kampen.

Fløy ligger best plassert på tabellen etter kampen. Laget innehar femteplassen i Oddsen-ligaen med sine 18 poeng etter 12 kamper. Vindbjart ligger på åttendeplass med 16 poeng.

I en annen kamp i divisjonen tapte Donn hele 0-6 mot Egersund på Kristiansand stadion.