Annonse

Uavgjort igjen mellom Vindbjart og Fløy


Arkivfoto: Henrik Gimle

For tredje kamp på rad denne sesongen ble det ikke en avgjørelse i lokaloppgjøret mellom laget fra Flekkerøy etter 90 minutter.

Det var et oppgjør preget av veldig mye nerve i det som ble sesongens siste hjemmekamp på Moseidmoen. Det var også en jevn åpning hvor det var Fløy som hadde de største sjansene. Resten av omgangen var mer jevnspilt, men det var Fløy som var nærmest scoring like før pause. Dahlum skjøt mot mål og en våken Follerås reddet på streken.

Etter hvilen ble det mer av det samme, men det var Vindbjart som tok ledelsen ved Christian Follerås på et frispark etter 68 minutters spill.

Men det var ikke lenge de gråblå var i himmelen mot Fløy, for fem minutter senere fikk laget fra Flekkerøya idømt straffespark som Henrik Dahlum satte sikkert nede i hjørnet.

Med 1-1 mot Vindbjart, fikk Fløy snappet til seg ett viktig poeng, og er nå foran Eidsvold, som vant sin kamp mot Fana. Dermed må Fløy helst vinne hjemme mot Sola neste helg.

Her er noen bilder fra lokaloppgjøret.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer