KRS247.no

Henter værvarsel...

Uavgjort i toppkampen

«Jeg er overbevist om at det blir seier i dag. 1-0 til pause og 4-0 til slutt. MK må opp i 3. divisjon. Der har de noe å gjøre, de har noe å gjøre også i 2. divisjon på sikt,» sa MK-speaker Endre Thompsen før toppoppgjøret i Idrettsparken i Mandal.

Foran 1431 tilskuere skulle toppkampen i 4. divisjon avdeling 11 utspille seg. Hjemmelaget startet best, og skaffet seg et godt tak på kampen. Gjestene fra Vågsbygd måtte klare seg uten stopper-bauta Vidar Vikstøl som var ute med karantene. Christoffer Robin Larsen fikk dermed spiss og toppscorer Sinan Maksumic med seg som stoppermakker. De to gjorde en solid jobb i samtlige 90 minutter.

Sett med Våg-øyne åpnet 2. omgangen svært bra, og etter 66 minutter fikk trønderen Øyvind Daling fyrt av et skudd inne i MKs 16-meter og bortelaget var i ledelsen.

Straffespark?
På stillingen 0–1 oppsto en spesiell situasjon i Idrettsparken, da Joachim Holtan gikk i bakken etter en duell med Christoffer Robin Larsen og dommeren pekte på straffemerket. Linjemannen mente derimot at Våg-forsvareren ikke gjorde noen feil, og etter en kjapp prat ombestemte hoveddommer Håvard Bjerkelund seg, til stor frustrasjon fra MK-spillerne.

Utlikningen skulle komme. 15 minutter før slutt hadde Simon Valand lurt seg fri på bakre stolpe, og kunne enkelt sette ballen i mål. Dette etter en periode med et solid MK-trykk. Valand ble i 1. omgang byttet ut grunnet sykdom, men var tilbake på banen igjen da MK trengte scoring som mest.

MK ligger nå tre poeng foran Lyngdal og Våg, men med én kamp mer spilt.

MK har Express (b) og Kvinesdal (h) i sine to siste kamper.
Lyngdal har Våg (h), Fløy 2 (b) og Arendal 2 (h) i sine tre siste kamper.
Våg har Lyngdal (b), Søgne (h) og Vindbjart 2 (b) i sine tre siste kamper.