Annonse

Tysk keeper klar for Start


Jonas Deumeland og Tor Kristian Karlsen - Foto: Ikstart.no

Håkon Opdals skade ga Start hodebry foran møtet med Rosenborg søndag. Nå er hodebryet forbi med Jonas Deumeland, som gir Mark Dempsey to seniorkeepere å velge mellom.

Deumeland er 30 år gammel og har spilt for flere klubber i Tyskland og var i 2017 en del av Greuther Fürth, som blant annet Zlatko Tripic har spilt for. Til tross for at overgangsvinduet stengte 4. april, gis det dispensasjon dersom et lag mister en seniorkeeper i lenger enn 30 dager. Skaden til Opdal setter han på sidelinjen til sommeren, altså lenger enn 30 dager.

– Dette var viktig for oss. Med den situasjonen som oppstod med Håkon, så måtte vi foreta oss noe, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen til klubbens nettside.

Da KRS247 besøkte treningen tidligere fredag, gjenstod bare detaljer fra tysk side for å kunne klarere Jonas Deumeland for spill i norsk fotball. Dermed kan han altså få sin debut mot Rosenborg på søndag. Kontrakten med den tyske keeperen varer ut inneværende sesong.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer