KRS247.no

Henter værvarsel...

Tung dag for Donn og Vindbjart

Verken Vindbjart eller Donn klarte å sikre seg tre poeng i dagens runde i Oddsenligaen.

Vindbjart spilte borte mot Vard Haugesund og kom tidlig under mot et lag som var utrolig effektive på overgangene sine. Det førte til at haugesunderne ledet 2-0 til pause. Etter pause klarte Vindbjart å svare tilbake ved Preben Skeie, men etter at Vard Haugesund reddet på streken 20 minutter før slutt, klarte hjemmelaget å avgjøre kampen til sin fordel. Dermed endte den 4-1. Det betyr at venndølene blir stående på ni poeng, bare ett poeng foran lagene på nedrykk: Odd 2 og Donn.

Donn hadde stor tro på at de skulle klare å få med seg iallfall ett poeng fra Sola stadion, men etter en målrik 1. omgang, klarte ingen av lagene å score mer etter pause. Dermed endte kampen 3-2 til Sola etter to mål av Arne Amar Kotlica og Solas vinnermål som kom ved Steffen Bøifot like før pause.

Den 8. runden i Oddsenligaens avdeling 3 avsluttes i morgen med Odd 2 mot Fana og ikke minst et skikkelig oppgjør der vest møter øst. Fløy tar imot Arendal på Colorlinebanen. To ganger har de møtt hverandre tidligere på Flekkerøy og begge gangene har Fløy sendt arendalittene østover med null poeng. Blir det en gjentakelse av dette i år også?