Annonse

Tror Vindbjart skal få kjørt seg på Øya


Morten Halvorsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, er klar på at det skal svi for motstanderne å komme til balløya neste sesong. Laget er plassert i den tøffeste avdelingen i 2. divisjon i 2016, og Halvorsen kan egentlig bare love én ting.

– Vi synes oppsettet er spennende og det er meritterte klubber som er vant til toppfotball. Vi ser positivt på denne sesongen og kan love at Vindbjart skal få det like tøft som før når de møter Fløy, sier Halvorsen til KRS247.

Han tror at både Vindbjart og Fløy kan trives godt i avdelingen, og er glad for å slippe å møte lag vestfra som satser hardt på fart og fysikk. Fløy skal uansett være godt forberedt på motstanderne.

– Vi skal bite godt fra oss mot spillende lag, og det handler mye om å være godt forberedt. Det blir viktig for oss å se hva motstanderne kommer med og hva motspillet blir, sier Halvorsen.

2. divisjon avdeling 4 består av Fløy, Vindbjart, Arendal, Bærum, Moss, Kvik Halden, Asker, Notodden, Fram Larvik, Ørn Horten, Tønsberg, Pors samt andrelagene til Strømsgodset og Odd.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer