Annonse

Tror ting må sitte både mentalt og faglig


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Starts nye trener Bård Borgersen håper spillerne har fått med seg alt de har trent på siste uken og viser det mot Sarpsborg 08.

– Jeg stiller store krav til de i forhold til at det vi kommuniserer, det skal de hjem å tenke på, sier Borgersen til KRS247.

Han kommer til å fokusere på modighet til de som blir tatt ut til kampen, at de ikke tenker så veldig mye på konsekvenser, men har «hår på kassa» og beviser at det er de som skal gjøre jobben.

– En miks av dette og at man må tørre å holde ballen og angripe. Jeg tror den mentale inngangen er vel så viktig som den faglige retningen vi har lagt, sier treneren som tror Sarpsborg 08 vil fremstå som det et hjemmelag skal gjøre og gi de en skikkelig kamp.

– Jeg tror de kommer til å stille der med entusiasme og trøkk. Jeg vil tippe at de ønsker å stresse oss og presse oss høyt og drive spillet. Men jeg tror det blir viktig for oss å stå av det presset og den entusiasmen, så tror jeg vi skal klare å få utnyttet de store rommene hos de, sier Borgersen.

Han ønsker ikke å gå like bastant ut som Jørgen Hammer å si at dagens motstander har underprestert.

– Jeg skal passe meg på å gå for mye inn på Sarpsborg, det er for det første ikke så interessant for meg også har jeg ikke kompetanse nok i forhold til de. Jeg må konsentrere meg om Sørlandet, sier Bård Borgersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer