KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror seieren vil komme snart

For andre uke på rad er det klart for den andre kampen i uken. Denne gangen er det Strømsgodset som kommer på besøk til Sparebanken Sør Arena. Det tror kaptein Rolf Daniel Vikstøl blir en tøff kamp.

– De har et bra lag og har gjort en god sesongåpning, men vi har likevel god tro på å at vi skal klare å få med oss tre poeng og vi gleder oss veldig til kampen. Vi hadde en god opplevelse mot Fram nå i midtuka og vi må bare bygge litt videre på den og løfte oss enda et par hakk siden vi møter et bedre lag, sier Vikstøl til KRS247.

Til tross for at det ble tap mot Vålerenga, var det likevel positivt å se at Start prøvde å få til noe banespill, selv om de ikke ga uttelling. Og mot Fram Larvik ble det enda bedre enn i cupkampen mot Donn. Det kan tyde på at de gule og svarte har en positiv kurve.

– Ja, jeg håper det. Vi hadde en god bortekamp mot Vålerenga som vi fort fått med oss poeng derfra. Så gjør vi en god kamp mot Fram, der i slår et solid 2. divisjonslag 3-0, men det er stor på 2. divisjon og Tippeligaen noe vi også viste der. Så vi må bare bygge videre på de prestasjonene og prøve å skape litt flere sjanser, score litt flere mål enn vi har gjort til nå i år og prøve å sette Strømsgodset litt under press, forklarer kapteinen som ikke tenker så mye på tabellen der Start ligger nederst etter sju kamper.

– Vi trenger ikke begynne å se på den ennå, så vi har nettopp kommet i gang og vi er et lag i progresjon. Vi har fått oss en ny trener, mange nye spillere, mye nytt som spilles inn så det kan ta litt tid. Men jeg synes vi har løftet spillet i det siste og vi spiller en fin type fotball, noe jeg synes vi skal fortsatt gjøre og så vil seirene komme straks vi er gode nok til det. Det tror jeg ikke er lenge til, sier Rolf Daniel Vikstøl.