Annonse

Tror på poeng i dag


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Start er i skikkelig poengnød og står foran seks cupfinaler resten av sesongen. Starts trener Bård Borgersen tror det kan bli en opptur mot Vålerenga i dag.

– Vi tar steg hver dag og vi skal være offensive og uredde slik vi har vært i de andre kampene. Det er veldig motiverende å se hvor langt vi har kommet, sier Borgersen til KRS247.

Han tror de møter et heltent lag fra Oslo som ønsker å revansjere tapet mot Viking sist hjemmekamp og fortsette oppturen de har hatt siste uken med seier mot Mjøndalen og hockeylaget som også gjør det ganske bra.

– Det er et lag som har høy intensitet i spillet. Jeg tror at dersom vi er stødige defensivt så skal vi klare å stå i mot. Og hvis vi får til mer av de relasjonene vi har bygget opp nå, så skal vi klare å yppe oss på motsatt side også, sier Starts trener.

Laguttaket er fortsatt ikke klart, men det har blitt spekulert i at han ikke gjør noen endringer i forhold til de elleve som spilte mot Lillestrøm sist. Det kan bety nye 90 minutter for 17 år gamle Mathias Rasmussen.

– Mathias gjorde en god kamp sist og han la iallfall inn en god søknad. Vi er også veldig klare på at dersom Salvesen og Stokkelien blir foret med baller inn i boks, så blir det mål. Så må vi gjøre noen vurderinger i forhold til hvordan de offensive relasjonene er, sier Bård Borgersen.

Han håper på å ryste ikke bare Vålerenga, men også de andre topplagene som kommer i de siste kampene. Og det kan trengs for å sikre videre spill i Tippeligaen til neste sesong.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer