KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror på poeng i dag

Start er i skikkelig poengnød og står foran seks cupfinaler resten av sesongen. Starts trener Bård Borgersen tror det kan bli en opptur mot Vålerenga i dag.

– Vi tar steg hver dag og vi skal være offensive og uredde slik vi har vært i de andre kampene. Det er veldig motiverende å se hvor langt vi har kommet, sier Borgersen til KRS247.

Han tror de møter et heltent lag fra Oslo som ønsker å revansjere tapet mot Viking sist hjemmekamp og fortsette oppturen de har hatt siste uken med seier mot Mjøndalen og hockeylaget som også gjør det ganske bra.

– Det er et lag som har høy intensitet i spillet. Jeg tror at dersom vi er stødige defensivt så skal vi klare å stå i mot. Og hvis vi får til mer av de relasjonene vi har bygget opp nå, så skal vi klare å yppe oss på motsatt side også, sier Starts trener.

Laguttaket er fortsatt ikke klart, men det har blitt spekulert i at han ikke gjør noen endringer i forhold til de elleve som spilte mot Lillestrøm sist. Det kan bety nye 90 minutter for 17 år gamle Mathias Rasmussen.

– Mathias gjorde en god kamp sist og han la iallfall inn en god søknad. Vi er også veldig klare på at dersom Salvesen og Stokkelien blir foret med baller inn i boks, så blir det mål. Så må vi gjøre noen vurderinger i forhold til hvordan de offensive relasjonene er, sier Bård Borgersen.

Han håper på å ryste ikke bare Vålerenga, men også de andre topplagene som kommer i de siste kampene. Og det kan trengs for å sikre videre spill i Tippeligaen til neste sesong.