KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror på minst ett poeng

Den nybakte faren Espen Børufsen synes Start fremstår mye bedre enn de gjorde i fjor. Han tror de skal minst kunne klare å gjenta bedriften fra 2014 og 2013. Da ble det 1-1 mot Molde på hjemmebane.

– Jeg tror vi har muligheter til å ta poeng her. Jeg tror bare vi må være offensive i hodet og tro på poeng, så tror jeg det er mulig. Vi vet at Molde er et godt lag, men jeg tror at hvis vi får lagt spillet mer langs bakken og ta bedre vare på de overgangene vi får så kan vi fint klare å skape muligheter. Vi går selvfølgelig for seier. Vi er på hjemmebane og da skal man selvfølgelig jakte seier, sier Børufsen til KRS247.

Han er også veldig fornøyd med at det nå er konkurranse om plassene.

– Det er tøff konkurranse nå, det er mange som jeg synes har tatt steget. Det er aldri helt sikkert hvem som kommer til å spille og det synes jeg egentlig er veldig positivt for da må man hele tiden være på tå hev.  Og vi har noen unggutter nå som har kommet seg opp og er med i den konkurransen. Det synes jeg er veldig gledelig, sier Espen Børufsen.

Gudmundur Kristjansson er enig med både Børufsen og Steinar Pedersen at de må bli bedre offensivt for å kunne ta poeng mot laget som vant både serie og cup i 2014.

– Vi har ikke skapt så mye, så vi skal prøve å skape litt mer sjanser og våge litt mer. Komme oss mer inn i boks. Jeg satser på å få komme mer til i boksen enn jeg har gjort i de første kampene, sier «Gummi» som synes tilværelsen som eneste islending i klubben er til å leve med.

– Det går greit. Men jeg får ikke slengt så mye dritt på islandsk som jeg kunne da, men jeg får snakket nok islandsk hjemme. Jeg savner helt klart islendingene, men det kommer kanskje inn nye etter hvert, sier han lattermildt.

«Gummi» er også enig med Børufsen om at de har fått det til defensivt denne sesongen. Han blir også beskrevet med finere ord enn mot slutten av fjorårets sesong hvor det meste ikke akkurat gikk veien for islendingen.

– Jeg synes vi har som lagt vært mer solid. Vi er taktisk bedre defensivt, mer kompakte og har en bedre fellesforståelse over hvordan vi skal fungere som et lag. Men vi må bli bedre offensivt for vi må jo score mål for å kunne vinne kamper, sier Kristjansson som håper på å kunne bidra på den måten snart.

– Det er lenge siden jeg har scoret mål nå så jeg skal skyte mye mer mot Molde, sier han.