Annonse

Tror på en morsom fotballkamp


Steinar Skeie feirer et av målene i cupseieren mot Start i 2015. | Arkivfoto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie tror hans gutter møter et revansjesugent Startlag i ettermiddag. 6. mai 2015 er en dag de fleste som heier på Vindbjart snakker om fremdeles, mens den ikke snakkes om i Startkretser. En ny seier mot Start byr ikke Skeie imot.

– Jeg tror nok mange, selv om de helst ikke vil, husker kampen fra 6. mai da vi vant 4-0. Det blir en tøff batalje å møte Start. Jeg tror det er mange som aldri ønsker å få det resultatet fra lille Vindbjart fra Vennesla en gang til, sier Skeie.

Han mener at utfallet av kampen ikke betyr all verden, ettersom det er treningskamp.

– Du bygger jo på deg selvtillit når du vinner kamper. Det forventes ikke at vi skal vinne mot et Eliteserielag. Vi KAN vinne, det vet vi, men det forventes ikke. Det er trening, og vi må se på det sånn. Begge lag kommer til å øve seg på det spillet de ønsker å spille.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer