Annonse

– Tror ikke jeg er toppscorer lenge


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Med dagens to scoringer er Espen Hoff Starts toppscorer. Men han tviler på at det er en tittel han kommer til å ha lenge.

– Jeg har ingen ambisjoner om å være det og jeg tror spissene etter hvert vil overta den tittelen, sier Hoff til KRS247 og er enig med sine lagkamerater og ikke minst treneren at dagens kamp uten vil var den rake motsetningen sammenlignet med Lillestrøm-kampen.

Hva er det som skjer etter det første kvarteret?

– Vanskelig å si, vi er millimetre fra å ta ledelsen og kampen lever sitt eget liv. Vi var ikke istand til å opprettholde vårt høye spill før vi til slutt får 1-1, sier Hoff som ikke lot seg stresse av baklengsmålet da det kom.

– Nei, jeg så på klokka og tenkte at vi hadde god nok tid til å ta igjen den ledelsen. Det er små marginer som snur fotballkamper, sier Hoff.

Starts neste kamp er borte mot nyopprykkede Mjøndalen. Den har avspark på lørdag klokken 15:30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer