KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror ikke de møter et svekket Brann

Starts trener Kjetil Rekdal er klar på at det å reise til Brann Stadion i tro om at det bare er å ta med seg tre poeng hjem igjen, er ikke sant. Det til tross for at de røde ikke har vunnet hjemme siden Tromsø ble slått 3-0 den 6. mai og er foreløpig vippet ned av tabelltoppen av Rosenborg som har funnet sin sedvanlige flyt.

– Eliteserien er såpass jevn at alle lag får perioder der det går litt imot. Brann hadde jo en eventyrlig flyt en stund, de vant mange kamper og mange av dem 1-0, så jeg tror ikke de har blitt noe dårligere. Det er helt naturlig at når det er mange jevne kamper så vil marginene og resultatene i enkelte perioder bikke litt imot deg. Så hvis vi tror at vi møter et svakt Brann-lag, har vi bommet fullstendig på inngangen til kampen, sier Rekdal til KRS247.

Han er klar på at vårsesongen ikke akkurat var glimrende for Start, til tross for en god avslutning og at målet for høstsesongen er å holde plassen i Eliteserien.

– Forventningene er at vi skal utvikle oss og at vi skal bli bedre som lag, og bedre som enkeltindivider og levere bedre resultat, selvfølgelig. Det presset må vi bare legge på oss selv. Så vet vi at det er samme målsetning som de andre lagene, så det kommer til å bli mange jevne kamper som kan avgjøres på detaljer i slutten. Vi må bare venne oss til at slik kommer det til å bli, og håndtere det på best mulig måte. Det spilles om å overleve og da har du ikke plass for en lang, dårlig periode eller lang tid mellom seirene dine. Du må nesten vinne, ikke annenhver kamp, men du må iallfall vinne mer enn hver tredje, sier treneren.

Kampen mot Brann har avspark kl. 19:00 og du kan høre sendingen direkte på Metro Sør fra 18:00.

Hør mer her.