Annonse

Tror forsvarsspillet vil sitte bra i dag


Foto: Erik André Ingebrigtsen, ikstart.no

Start har igjen blitt et av lagene som har sluppet inn flest mål i Tippeligaen med 45 innslupne mål og en målforskjell på 3-16 de siste fem kampene. Da ble det naturlig nok mye defensivt fokus den første treningsuka med ny trener.

– Ja, Bård Borgersen har jo selv vært forsvarsspiller tidligere, så han har mye å komme med der. Det har vært en positiv uke og vi har fått jobbet godt. Jeg føler vi har fått en felles forståelse for hva som er godt forsvarsspill, sier Jørgen Hammer til KRS247 og føler hele laget har fått en energiboost den første uka.

– Bård er tydelig og god og positiv. Du merker at hele gruppen har en helt annen intensitet, sier Hammer.

Han tror Sarpsborg blir et tøft lag å møte og synes de har underprestert litt i det siste. De tapte også med klare sifre mot Bodø/Glimt og er før helgens runde tabellnabo.

– De har vært litt uheldige, så det er et godt lag vi møter. Men vi skal gi alt for å få med oss tre poeng og ikke minst temme Peter Kovàcs. Han er en spiller vi kjenner veldig godt og vet hva han er god til, sier Hammer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer