KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror det blir tre poeng

For andre gang i år skal Steinar Pedersens gutter møte Viking. Denne gangen er det fullt alvor og han tviler ikke på at de kan gjøre det godt mot laget det vant mot i treningskampen i vinter.

– Vi kjenner Viking godt og vet hva de kommer med. Vi begynner å se bedre og bedre ut med vårt eget spill og det er jo tradisjon for at det er stor lokal interesse rundt denne kampen. Så jeg håper det kommer mange sørlendinger på kamp og gir oss nok støtte til at det blir seier, sier Starts trener til KRS247.

Hans slagplan ligger hovedsaklig i å jobbe videre på det som har fungert bra så langt i sesongen.

– Vi skal være solide defensivt også skal vi bli enda farligere mot Viking sitt mål for å skape mer. Og jeg synes den treningsperioden vi har hatt etter Tromsø-kampen har vært bra, sier Pedersen som kan stille et nesten toppet mannskap mot de mørkeblå fra Stavanger.

– Børufsen er frisk igjen, det samme er Lars Jørgen [Salvesen], men han har et lite stykke igjen, «Chidi» er spilleklar og konkurrerer om å være blant de 11. Så det er en sterk 18-mannstropp, så får vi se hvilke elleve som til slutt løper ut på banen.

Steinar Pedersen ser virkelig frem til å kunne ta imot Viking på egen hjemmebane en lørdag ettermiddag og er optimistisk på utfallet av årets første «nabooppgjør» i serien.

– Jeg har en god følelse, sier Start-treneren.

Avspark i kampen mellom Start og Viking på Sparebanken Sør Arena er nå i ettermiddag kl. 15:30.