Annonse

– Tror de har ett skudd på mål


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Rolf Daniel Vikstøl fikk spille hele kampen på venstreback og føler selv at han gjorde seg tilliten verdig mens Henrik Robstad stod over kampen på grunn av skade.

– Det var gøy, men det ble spennende på slutten. Vi burde ledet mer enn de 2-0 vi gjør og klarer ikke få det 3-0-målet, sier Vikstøl til KRS247.

Igjen var det en forsvarskamp og ifølge Vikstøl var Amahl Pellegrinos fulltreffer bortelagets eneste skudd på mål.

– Vi har all grunn til å være fornøyd med innsatsen vår i dag. De prøvde seg, men vi hadde god kontroll. Vi jobber godt og vi står godt, sier backen som har tro på at han også vil spille neste hjemmekamp som er mot Florø.

– Jeg har lyst til å spille hver kamp, men jeg har prestert bra når jeg har fått sjansen og synes jeg leverer en god kamp, sier Vikstøl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer