Annonse

Trodde ulykken hadde snudd


Arkivfoto: Amund Isaksen Lutnæs

Andreas Hollingen spilte en av sine beste kamper som anker på midtbanen og fikk komme til flere situasjoner. Han synes at de ikke hadde fortjent seieren.

– Jeg føler vi har god kontroll, men etter pause ble vi springende mye i mellom. Vi viser at vi kan, men vi har nok ikke selvtillit til å holde kampen ut, sier Hollingen til KRS247.

Start har ikke vunnet en seriekamp mot Odd hjemme siden 2008 og den tidligere leiesoldaten fra Molde trodde statistikken kunne brytes i dag.

– Jeg tenkte at da vi fikk straffen så snur det i dag, men så er vi uheldige på 1-1-målet og vi hadde nok ikke helt dagen i dag heller, sier Andreas Hollingen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer