Annonse

– Trodde jeg hadde avverget mål


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Jon Hodnemyr fikk igjen spille en hel kamp for Start og trivdes veldig bra sammen med nysigneringen Jørgen Hammer, men han påtar seg skylden for straffesparket som snudde kampen for Strømsgodset.

– Det er klønete av meg. Først er jeg fornøyd med å ha blokkert skuddet der og trodde jeg hadde unngått baklengsmål, så skal jeg prøve å gjøre det igjen. Men så henger hans (Fosses, red. anm) fot igjen i min legg, så det ødela litt det, forklarer Hodnemyr til KRS247 som ikke tror straffesituasjonen var veldig klar.

Ellers følte han kampen gikk veldig fint, spesielt med tryggheten selv i Hammer.

– Jeg synes han var god og er en positiv tilvekst hos oss. Vi må bare jobbe med å få luke bort det som ikke er positiv, sier Jon Hodnemyr.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer