Annonse

– Tripic må jobbe knallhardt


Dette kan bli Tripic sin nye lekegrind

Mangeårig fotballkommentator for Eurosport, Lars Andresen som har fulgt tysk fotball lenge, sier Tripic må jobbe knallhardt for å lykkes.

– Bundesliga, både øverste nivå og det under, er tøffe liager å slå gjennom i. Det er på en måte midt i mellom Spansk og Engelsk liga. Det er tøffere i England, og mer teknisk i Spania, forteller Andresen.

Han sier norske spillere har et godt rykte i Tyskland på grunn av sin seriøsitet både på og utenfor banen og treningsfeltet.

– Nordmenn driver ikke å flyr på byen i tide og utide, og de blir sett på som seriøse i alt de foretar seg, mener fotballkommentatoren.

Tror du klubben kan betale godt?
– Det er vanskelig å si. Mats Møller Dæhli gikk til Freiburg for 1,5 millioner Euro, så Start bør vel håpe på noen millioner kroner, spekulerer Andresen.

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen at Eintracht Braunschweig var den tyske klubben som har vist interesse. Nå viser det seg at det sannsynligvis er Spielvereinigung Greuther Fürth, som holder til like utenfor Nürnberg som er aktuell. Lyngdølen har selv bekreftet overfor NRK at en tysk klubb er interessert.

Blir det en overgang på Tripic, blir han den 15 nordmannen i Bundesliga 1 og 2.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar