Annonse

Trenger navn til Unified-klassen


Markedsansvarlig i Sør Cup, Gustav Steimler. | Foto: Helge Martin Markussen

Sør Cup har bestemt seg for å starte en egen turnering for personer med utviklingshemming, såkalt «Unified»-klasse. Nå trenger cupen hjelp fra publikum til å finne et godt navn til den delen av turneringen.

– Da vi startet dette prosjektet fikk vi en del tips fra Norges Fotballforbund. De mente at vi burde finne på et navn som er positivt ladet og genialt, forteller markedsansvarlig i Sør Cup, Gustav Steimler, til KRS247.

Steimler innrømmer at han har trengt en del hjelp for å komme videre i arbeidet. Prosjektet er viktig for Sør Cup, og kanskje særlig for én av eierklubbene. Donn har selv et unified-lag.

– Dette er veldig i Donns ånd, og ifølge forbundet er det vanlig at turneringer åpner en slik klasse. Norway Cup har som eksempel gjort det. Vi synes jo at det er stas med prosjektet, sier Steimler.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer