KRS247.no

Henter værvarsel...

Trenger navn til Unified-klassen

Sør Cup har bestemt seg for å starte en egen turnering for personer med utviklingshemming, såkalt «Unified»-klasse. Nå trenger cupen hjelp fra publikum til å finne et godt navn til den delen av turneringen.

– Da vi startet dette prosjektet fikk vi en del tips fra Norges Fotballforbund. De mente at vi burde finne på et navn som er positivt ladet og genialt, forteller markedsansvarlig i Sør Cup, Gustav Steimler, til KRS247.

Steimler innrømmer at han har trengt en del hjelp for å komme videre i arbeidet. Prosjektet er viktig for Sør Cup, og kanskje særlig for én av eierklubbene. Donn har selv et unified-lag.

– Dette er veldig i Donns ånd, og ifølge forbundet er det vanlig at turneringer åpner en slik klasse. Norway Cup har som eksempel gjort det. Vi synes jo at det er stas med prosjektet, sier Steimler.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/227008453″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]