Annonse

Tredje uten seier


Foto: Glenn Faannessen

Start hadde ikke tapt siden juni da de tapte mot Fredrikstad sist helg. Nå har de ikke vunnet en kamp i OBOS-ligaen siden Jerv ble slått borte 3. september.

For Magnus Powells menn klarte på andre forsøk på rad å stjele med seg ett poeng fra en kamp mot Start og kompisen Steinar Pedersen.

Den første av seks cupfinaler, som Mick Priest kaller de resterende kampene, endte med bare ett poeng. Heldigvis klarte Ranheim også bare ett poeng i sin kamp borte mot Florø, så avstanden mellom de to lagene er fortsatt lik i forhold til hva den var før runden.

Kampens første mål ble satt inn av Steffen Lie Skålevik som hadde lurt offsidefellen og gjorde ingen feil da Conor O´Brien sendte avgårde et flott innlegg mot leiesoldaten drøye ti minutter uti 2. omgang. Skålevik hadde to andre store muligheter til å score i dag, men klarte ikke helt å utnytte de mulighetene.

Robert Stene ble kalt legende av vår kommentator i forkant av kampen, og det er ikke så rart, siden han stod med 99 mål på nivå 2 i norsk fotball før dagens oppgjør mot Start. Han jaktet sitt mål nummer 100 og fikk det fem minutter etter Starts 1-0-scoring, da Starts forsvar ble lurt av Marcus Astvald som slo et presist innlegg mot Robert Stene som fikk komme alene innenfor 16-meteren.

De 2977 tilskuerne på Sparebanken Sør Arena fikk se et Start-lag som prøvde og prøvde, men det manglet på presisjonen i mye av det de foretok seg. Blant annet hadde de flere fremspill som ble slått høyt og enkelt for Levangers forsvar. I tillegg så er det nok mange som mener at Robert Stene burde vært utvist da han stemplet albuen i brystet på Tapio Heikkilä tidlig i kampen. Reprisen og analyser i etterkant viser at han burde iallfall fått gult kort, men dagens dommer gjorde ingenting i den forbindelse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer