Annonse

– Tre ting som går galt


Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Pål Lomeland

Etter nok en nedtur i serien, begynner luken fra Vindbjart og opp til lederlaget i 2. divisjon avdeling 3 å vokse seg stor. 11 poeng opp til lederlaget Ull/Kisa er mye, og når Moseidmoen ikke lenger er et fort for Vindbjart blir det vanskelig for Steinar Skeies menn.

I kampen mot Egersund ble det et nytt tap, og Skeie peker på tre ting som avgjorde kampen i venndølenes disfavør.

– Vi har for mange balltap og feilpasninger. Vi er for dårlige for motstanders mål. I tillegg er vi for dårlige i egen boks. Det er de tre tingene som gjorde at vi tapte kampen, forteller Skeie til KRS247.

De to siste tingene er spesielt avgjørende, mener treneren.

– Vi leder 1-0, og kan doble ledelsen men bommer på blank kasse. Deretter svikter vi i markeringene defensivt, og det må vi rette opp i skal det bli poeng.

– Er dette konsekvensen av at man har et såpass ungt lag som dere har?

– Nå er vi jo på en måte tvunget til å ha et ungt lag. Det er det vi har – masse talent.

Hør hvem Skeie trekker frem når han skal nevne ungt talent i klubben i lydklippet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer