KRS247.no

Henter værvarsel...

Tre tap av tre mulige

Det gikk ikke veien for de lokale lagene i Oddsenligaen i dag. Både Fløy, Donn og Vindbjart stod igjen med null poeng etter 90 minutters spill.

Vindbjart gikk raskt i ledelsen mot Vard Haugesund ved Victor Vindfjell. Venndølene klarte å holde på den ledelsen til rundt kvarteret ut i andre omgang hvor Miljeteig hos bortelaget utnyttet dårlig forsvarsspill. 1-2 kom også som følge av et forsvarsspill som ikke var helt på plass der Andreas Ulland Andersen ble spilt fri av Sumareh og satte ballen inn i lengste hjørnet.

For Fløy ble det kun spennende like før pause, for Arendal tok ledelsen ved Hakeem Wilkinson etter 27 minutter og Kai Risholt økte ledelsen til 2-0 etter 38 minutter. Like før pause skapte Henrik Dahlum noe spenning ved å redusere til 2-1. Avgjørelsen kom på et straffespark som Wilhem Pepa satte sikkert i mål til 3-1 etter å ha selv blitt felt av keeper seks minutter før slutt.

Donn som virkelig trengte poeng i dag, møtte et lag som var av en helt annen klasse. De er ikke alene om å ha slitt mot Sola og hjemme på Kongsgårdbanen klarte lakkskoklubben å holde tett bakover helt frem til de var spilt 57 minutter. Da scoret Sola to på rappen på fem minutter ved Olav Magnus Eik Espedal og Fabian Calderon. Så ble det stille i tjue minutter før det kom fire mål på en gang, først 0-3 til Sola ved Arne Amar Kotlica, så en redusering ved Marius Tronstad før Niklas Sandberg økte ledelsen til 4-1. Ditlef Ueland fastsatte sluttresultatet til 2-4.

Med null poeng betyr det at Donn nå er nest sist i avdelingen og har to poeng opp til sikker plass, mens Fløy er på 10. plass med 24 poeng og Vindbjart er nå på 7. plass med 27 poeng.