KRS247.no

Henter værvarsel...

Tre poeng nærmere opprykk

Fløy leder nå med 13 poeng i forhold til lag nummer to i avdelingen etter å ha fått en tremålsseier borte mot Halsen i Larvik i ettermiddag.

Kampen startet jevnspilt og det tok 32 minutter før det første målet var et faktum. Fløy fikk presset Carl Solli til å sette ballen i eget nett og bare tre minutter senere stod det 2-0 etter at Henrik André Dahlum økte bortelagets ledelse. Det ble også pauseresultatet.

Christoffer Myhre tegnet seg også på scoringslisten snaue ti minutter etter pause, før Tobias Sem satte inn 1-3 på et straffespark. Den siste halvtimen var også veldig jevnspilt og var også preget av mange bytter, før Dardan Dreshaj ble matchvinner like før dommeren blåste for full tid. Han er nå oppe i 16 mål denne sesongen for Fløy.

På Sparebanken Sør Arena var det Madla som tok med seg tre poeng fra ettermiddagens kamp mot Start 2. Christoffer Talge og Josiah Seh scoret Madlas mål mot et Start 2 som hadde både A-lagsspillerne Dennis Antwi og Lasse Sigurdsen i startoppstillingen. De spilte også forøvrig hele kampen.

Start 2 er nå nede på 8. plass i avdelingen, åtte poeng foran Staal Jørpeland på nedrykk, mens Fløy leder divisjonen med 48 poeng, som er 13 poeng mer enn Pors og FK Tønsberg.