KRS247.no

Henter værvarsel...

Tre nye spillere for Start

Tor Kristian Karlsen har absolutt ikke ligget på latsiden og sørget for å sikre seg signaturen til to spisser og én forsvarsspiller før det norske overgangsvinduet smalt igjen ved midnatt.

Den første signeringen ble lansert kl. 22:00 på klubbens nettsider og sosiale medier. Det er Steffen Lie Skålevik som leies inn fra Eliteserieklubben Brann ut sesongen. Han er også spilleklar slik at kan han få sin debut i gult og svart allerede i kveld mot Ull/Kisa.

– Vi er kjempefornøyde med å få på plass Steffen. Han er spiller med høy arbeidsmoral og de nødvendige kvalitetene til å hjelpe oss i tiden fremover. I tillegg gir han angrepet vårt enda mer styrke, kraft og løpskapasitet, sier sportslig leder i Start, Tor Kristian Karlsen til IK Starts nettside.

24-åringen har vist at han vet hvor målet står og satte inn 11 mål for Nest-Sotra i 2015-sesongen før han ble hentet til Brann. I fjor ble det seks mål på 26 kamper i Eliteserien for Brann.

Den andre signeringen er en forsvarsspiller fra Jamacia med navn Damion Lowe. Han er 24 år gammel og har signert en kontrakt med IK Start som strekker seg over 3,5 år. Lowe kommer fra Tampa Bay Rowdies i Florida og er 1,91 m høy med flere landskamper for Jamaica.

– Dette er en spiller som har imponert oss – spesielt med sin fart og duellkraft. Han har en offensiv spillestil og er veldig uredd. Jeg har sett ham flere ganger og har også kontakter i USA som har holdt ham under oppsikt, sier Karlsen.

Starts tredje signering ble teaset på sosiale medier som en spiller som hadde et fornavn som begynte på K, men trolig vil han mer bli kjent som kallenavnet på F.

Kristján Flóki Finnbogason, populært kalt Floki, er 22 år gammel og har signert en kontrakt med IK Start i 3,5 år og kommer fra klubben Hafnarfjarðar.

– Denne spilleren har jeg fulgt i lengre tid, Han har imponert med typiske midtspiss-kvaliteter. Han er duellsterk, aggressiv og en god hodespiller. Samtidig har han en alder som gjør ham attraktiv for oss. Vi ser stort utviklingspotensial her. Så er det viktig å presisere at vi skal gi han tid, Men vi forventer at han kommer til å bli en hit etter hvert i Start-drakta, sier sportslig leder i Start, Tor Kristian Karlsen til ikstart.no.

Floki vil trolig være spilleklar til søndagens hjemmekamp mot Tromsdalen.